Tarieven Rising Voice

ZANGLES APELDOORN 

TARIEVEN tot 21 jaar:

20, - per 30 min - losse les

Pakket van 8 lessen:
17,50 per 30 min (bij pakket 8 lessen = korting)
Totaalprijs pakket 8 lessen: 140 euro

Pakket van 16 lessen:
16,25 per 30 min (nu korting bij pakket van 16 lessen!)
Totaalprijs pakket 16 lessen: 260 euro
 
28, - per 45 min - per les
 
Tarieven zijn incl. 21% BTW.
 

TARIEVEN v.a. 21 + jaar: 

26, - per 30 min - losse les
 
Pakket van 8 lessen:
22, - per 30 min (bij pakket 8 lessen = korting)
Totaalprijs pakket 8 lessen: 176 euro

Pakket van 16 lessen:
17,25 per 30 min (bij pakket 16 lessen) AANBIEDING!
Totaalprijs pakket 16 lessen: 276 euro
 
35, - per 45 min - per les
 

Na je pakket, kun je of stoppen of een nieuw pakket volgen.

Kan ik per les of maand betalen?

Je kunt losse lessen volgen. Je profiteert dan niet van de korting van de pakketten, maar je bent geheel vrij in het plannen van je les en tot 24 uur van te voren eventueel afzeggen. Ook is er de mogelijkheid om per maand te betalen. Neem contact op voor de mogelijkheden.

De zangles is 1 keer per week of 1 keer per 2 weken bij een pakket.
 
Je leert in 8 lessen al snel de basistechniek!*
Elke les die je volgt moet vooraf betaald worden. Bij een pakket betaal je de lessen vooraf en ontvang je korting. 
Je kunt 't bedrag ook overmaken. Dit bedrag moet op de rekening staan van Rising Voice voordat je de lessen volgt. Als je na de proefles les wilt volgen, kun je kiezen uit een pakket of losse lessen. De losse les moet 2 dagen voor de officieel geplande les overgemaakt zijn.
 
Elke week zangles volgen is de beste optie voor je stemontwikkeling. Maar soms is dit niet altijd mogelijk.
Te druk voor elke week zangles? Volg dan 2 keer per maand zangles en je houdt je techniek toch bij.
 
*Hoe snel je de basistechnieken van het zingen onder de knie hebt, is ook afhankelijk van hoeveel je thuis studeert en hoe snel je leert. 
 
 
 
Bij zangles aan huis geldt een ander/extra tarief. De proefles is niet gratis aan huis, ook niet bij een pakket.
 
Typefouten kunnen worden gemaakt. Rising Voice heeft het recht de tekst aan te passen.

Betaalgegevens Zangles Rising Voice: 

J.M.I. van der Leij te Apeldoorn 

Rekeningnummer: 

NL60 INGB 0002 8450 17

 

Pakketten Rising Voice

12 – 20 jaar kosten

PAKKET A:

8 lessen 30 min: 140,-

16 lessen 30 min: 288, - ( nu korting! je betaalt slechts 260,-)

 

Vanaf 21 + jaar kosten

PAKKET A:

8 lessen 30 min: 176, - euro

16 lessen 30 min: 368, - euro (nu tijdelijk korting! je betaalt slechts 276,-)

 

Algemene Voorwaarden Rising Voice Apeldoorn

Bij het volgen van de zanglessen bij Rising Voice Apeldoorn, ga je akkoord met de volgende voorwaarden:

PROEFLES

De proefles zang bij Rising Voice is 30 min en is geheel gratis als je kiest voor een pakket van 16 lessen, anders betaal je 5 euro M.u.v. een bepaalde actie die tijdelijk loopt).

Mocht de leerling de afgesproken proefles afzeggen binnen 24 uur aan de les, dan wordt het lesgeld niet terug betaald en/of blijft de leerling het lesgeld schuldig aan Rising Voice.

 

PAKKET LESSEN

De zanglessen bij Rising Voice worden vooraf aan de zangles contant of per bank betaald. Er is keuze uit pakketten. Pakketten van 8 lessen of 16 lessen (1 les per week of 1 les per 2 weken). Deze pakketten worden vooraf betaald (contant of via bank overschrijving). Lessen worden vooraf contant na de les of per bank betaald voordat de les plaatsvindt. De leerling geeft duidelijk en op tijd aan wanneer hij/zij wil stoppen met de lessen.  De lessen kunnen eventueel worden opgezegd als het pakket is afgerond. Bij het betalen van het pakket, wordt duidelijk overlegd wanneer de lessen plaatsvinden. De leerling zal deze lessen 1 keer per week of 1 keer per 2 weken volgen. Zodra het pakket betaald is, beginnen de zanglessen en geldt dus de afspraak van het volgen van de zangles. Afzeggen met grondige reden kan tot aan 48 uur vooraf aan de les. Met uitzondering van overmacht zoals keelpijn, sneeuw, overlijden, etc., bel dan z.s.m.!) De les wordt in overleg met Joyce opnieuw gepland. 

De leerling kan zich max. 1 x afmelden bij 8 lessen en max. 2 x afmelden bij 16 lessen, waarbij de les wordt ingehaald. Deze afmeldingen zijn exclusief overmacht van ernstige keelpijn, sneeuw, overlijden etc., neem dan z.s.m. telefonisch contact op!) Deze wordt in de zelfde week nog gepland als de mogelijkheid er voor is. Een te laat afgemelde les, wordt doorberekend. Bij ziekte of verzuim van Joyce wordt de les altijd ingehaald. Neem contact op!

 

OVERMACHT

Mocht Joyce ziek zijn, dan wordt de les altijd ingehaald op een overlegd tijdstip. Het kan zijn dat Joyce, vanwege een optreden of studio opdracht de les moet afmelden. De afgemelde les wordt altijd ingehaald en uiteraard niet doorberekend aan de leerling.

Vakanties lopen gelijk met de schoolvakantie van midden-Gelderland. Tijdens deze vakanties wordt er geen zangles gegeven tenzij anders afgesproken. Plant de leerling de vakantie buiten de schoolvakanties, dan wordt de les doorberekend.

Pakketten die vooraf betaald zijn, worden niet terugbetaald. Uitzondering geldt voor bijvoorbeeld ernstige ziekte (op aantonen van een officieel doktersrapport).

Bij langere duur van ziekte of afwezigheid, wordt het contract ontbonden of voortgezet in overleg met de leerling/ouder en Joyce van der Leij onder een grondige reden zoals langdurige ziekte of ongeval/overlijden. Mocht de leerling de zangles afzeggen of wegblijven zonder grondige reden en officieel medisch rapport (vanwege ziekte), dan wordt het lesgeld niet terugbetaald of blijft de leerling het lesgeld schuldig aan Rising Voice. 

Afspraken die binnen 48 uur vooraf aan de les worden afgezegd, worden altijd in rekening gebracht. Ziekte moet zo spoedig mogelijk worden doorgegeven aan Joyce van der Leij. Zodra de leerling beter is, zal de leerling contact opnemen met Joyce van der Leij (Tel 0643058850) en kan de les worden ingehaald. De leerling meldt zichzelf beter door contact op te nemen met Joyce. Mocht de leerling langer ziek zijn, dan wordt Joyce tijdig op de hoogte gesteld. Bij te laat afmelden (voor 48 uur) aan de les, wordt de les doorberekend.

 

LESCONTRACT (NIEUW!)

Joyce van der Leij en de leerling zullen zich houden aan de algemene voorwaarden van Rising Voice Apeldoorn. Bij een leerling onder de 18 jaar, is de ouder verantwoordelijk.

 

UITBLIJVEN BETALING

Bij eventueel achterstallige betaling of het uitblijven van betaling, wordt er door Rising Voice een incasso bureau ingeschakeld. Alle bijkomende kosten zullen voor de klant/leerling zijn. De zanglessen worden per direct gestopt. Eventuele betaling van lessen blijft de leerling schuldig.

 

AANSPRAKELIJKHEID

Rising Voice kan op geen enkele manier aansprakelijk worden gesteld voor schade aan de stem van de leerling. Rising Voice geeft les volgens de aangeleerde zangtechniek op het conservatorium. Rising Voice is voor veiligheid e.d. schade op wat voor wijze dan ook, goed verzekerd. Rising Voice is niet aansprakelijk voor schade aan of het verdwijnen van eigendommen van de leerling/klant.

 

PLAATS LES

De lessen worden gegeven bij Rising Voice aan huis. Mocht Joyce van der Leij lesgeven bij de leerling aan huis, dan zal de leerling zorgen voor een veilige en rustige omgeving waar les kan worden gegeven. Ook is er een cd-speler of computer met internet aanwezig. Bij voorkeur is er een keyboard of piano aanwezig. Dit is niet verplicht. Dit moet wel duidelijk worden doorgegeven aan Joyce van der Leij.

 

OPNAMES CLIP OF DEMO

In principe worden de demo en video opnames rechtenrvij meegegeven aan de leerling/klant en mag de opname worden gebruikt voor verspreiding. Rising Voice heeft het recht de opnames voor reclame te gebruiken voor het bedrijf Rising Voice. Mocht Rising Voice de opname niet rechtenvrij meegeven, dan wordt dit vooraf besproken en in een contract opgesteld en ondertekend door de klant en Joyce van der Leij. U bent zelf verantwoordelijk voor het gebruik van covermuziek en de auteursrechten hiervan.

 

AUDIO/VIDEO OPNAMES

Alle audio en video opnames die een leerling maakt van de lessen van Rising Voice worden enkel voor prive gebruikt en worden niet verspreid op bijvoorbeeld internet.

 

COPYRIGHT WEBSITE

Het is verboden teksten/muziek/video’s te kopieeren van de website van Rising Voice. Op elk audio/videomateriaal geldt dat Rising Voice (Joyce van der Leij) het copyright heeft.