Tarieven Rising Voice

ZANGLES APELDOORN  

Proefles: 10 euro.

Tot 21 jaar:

Per les - 20 euro (30 min)

Vanaf 21 jaar: 

Per les - 25 euro (30 min).

 

VOORWAARDEN

Een losse les mag je afmelden voor 24 uur vooraf aan de lesafspraak. Daarna wordt de les doorberekend. Er wordt een nieuwe les in overleg gepland. Lesgeld van een losse les of strippenkaart of cadeaubon of les aan huis wordt niet geretourneerd.  

De les duurt 30 minuten, inclusief binnenkomen en weggaan.

Rising Voice kan een les afzeggen van ziekte, een optreden of i.d. Deze les wordt vanzelfsprekend ingehaald of vergoed.

De prijzen kunnen worden aangepast. Je wordt tijdig op de hoogte gesteld.

Verschijn je niet op de proefles, dan betaal je daarna de kosten van een losse les.

Algemene Voorwaarden Rising Voice Apeldoorn

Bij het volgen van de zanglessen bij Rising Voice Apeldoorn, ga je akkoord met de volgende voorwaarden:

PROEFLES

De proefles zang bij Rising Voice is 30 min en kost 10 euro.

Neem contact op!

 

OVERMACHT

Mocht Joyce ziek zijn, dan wordt de les altijd ingehaald op een overlegd tijdstip. Het kan zijn dat Joyce, vanwege een optreden of studio opdracht de les moet afmelden. De afgemelde les wordt altijd ingehaald en uiteraard niet doorberekend aan de leerling. De gemiste les wordt ingehaald en niet geretourneerd. Er wordt een nieuwe afspraak in overleg gepland.

Vakanties lopen gelijk met de schoolvakantie van midden-Gelderland. Tijdens deze vakanties wordt er geen zangles gegeven tenzij anders afgesproken. Plant de leerling de vakantie buiten de schoolvakanties, dan wordt de les doorberekend.

Pakketten/strippenkaarten/lesgeld die vooraf betaald zijn, worden niet terugbetaald. Uitzondering geldt voor bijvoorbeeld lange ernstige ziekte (op aantonen van een officieel doktersrapport).

Bij langere duur van ziekte of afwezigheid, wordt het contract ontbonden of voortgezet in overleg met de leerling/ouder en Joyce van der Leij onder een grondige reden zoals langdurige ziekte of ongeval/overlijden. Mocht de leerling de zangles afzeggen of wegblijven zonder grondige reden en officieel medisch rapport (vanwege ziekte), dan wordt het lesgeld niet terugbetaald of blijft de leerling het lesgeld schuldig aan Rising Voice. 

 

UITBLIJVEN BETALING

Bij eventueel achterstallige betaling of het uitblijven van betaling, wordt er door Rising Voice een incasso bureau ingeschakeld. Alle bijkomende kosten zullen voor de klant/leerling zijn. De zanglessen worden per direct gestopt. Eventuele betaling van lessen blijft de leerling schuldig.

 

AANSPRAKELIJKHEID

Rising Voice kan op geen enkele manier aansprakelijk worden gesteld voor schade aan de stem van de leerling. Rising Voice geeft les volgens de aangeleerde zangtechniek op het conservatorium. Rising Voice is voor veiligheid e.d. schade op wat voor wijze dan ook, goed verzekerd. Rising Voice is niet aansprakelijk voor schade aan of het verdwijnen van eigendommen van de leerling/klant.

 

PLAATS LES

De lessen worden gegeven bij Rising Voice aan huis. Mocht Joyce van der Leij lesgeven bij de leerling aan huis, dan zal de leerling zorgen voor een veilige en rustige omgeving waar les kan worden gegeven. Ook is er een cd-speler of computer met internet aanwezig. Bij voorkeur is er een keyboard of piano aanwezig. Dit is niet verplicht. Dit moet wel duidelijk worden doorgegeven aan Joyce van der Leij.

 

OPNAMES CLIP OF DEMO

In principe worden de demo en video opnames rechtenrvij meegegeven aan de leerling/klant en mag de opname worden gebruikt voor verspreiding. Rising Voice heeft het recht de opnames voor reclame te gebruiken voor het bedrijf Rising Voice. Mocht Rising Voice de opname niet rechtenvrij meegeven, dan wordt dit vooraf besproken en in een contract opgesteld en ondertekend door de klant en Joyce van der Leij. U bent zelf verantwoordelijk voor het gebruik van covermuziek en de auteursrechten hiervan.

 

AUDIO/VIDEO OPNAMES

Alle audio en video opnames die een leerling maakt van de lessen van Rising Voice worden enkel voor prive gebruikt en worden niet verspreid op bijvoorbeeld internet.

 

COPYRIGHT WEBSITE

Het is verboden teksten/muziek/video’s te kopieeren van de website van Rising Voice. Op elk audio/videomateriaal geldt dat Rising Voice (Joyce van der Leij) het copyright heeft.