Recensies Rising Voice

"Ik wilde heel graag voor mijn man zingen tijdens onze bruiloft. Ik durfde alleen niet goed en wilde daarom zangles. Ik ben heel blij dat ik bij Joyce terecht gekomen ben. Al de eerste les wist ze mij goed te doorgronden en kon ze precies aanvoelen waar we aan moesten werken. Na 8 lessen zong ik vol vertrouwen en zonder zenuwen op onze bruiloft voor meer dan 100 mensen. Joyce heel erg bedankt, mede dankzij jou is onze dag onvergetelijk geworden".

Renate Verkamman

 

"Ik heb een erg goede ervaring gehad bij Rising Voice. Joyce heeft mij geholpen verschillende technieken toe te passen tijdens het zingen en daarnaast heeft ze mij meer vertrouwen gegeven en aangemoedigd om voor publiek te spelen. Het optreden voor publiek is iets wat ik erg graag wilde en nu ook met veel plezier doe".

Pascal Tiemens

 

"Met haar ervaring, kunde en fijne persoonlijkheid is Joyce in mijn ogen een hele goede docent. Ze luistert, doet er alles aan om je op je gemak te laten voelen maar zorgt er ook voor dat je uit je comfort zone stapt. Tijdens de 16 lessen heb ik grenzen verlegd, meer zelfvertrouwen gekregen en veel bruikbare tips mogen ontvangen. Maar we hebben bovenal onwijs veel plezier gehad! Lieve Joyce, dank voor alles en ik kom zeker weer terug!"

Denise van Dalen

 

"Wauw, wat een leuke lessen krijg je bij Joyce. Ik wilde voor mijn man wat zingen op de bruiloft, maar had nog nooit gezongen voor mensen, zij gaf mij zelfvertrouwen en leerde mij de basis. Echt TOP!! Aanrader. Al wil je niet voor iemand zingen dan is het erg leuk om wel de basis van het zingen te leren. Dank je Joyce".

Margriet De Koning - ten Heuw

 

"Super! Ze helpt me goed om meer zelfvertrouwen te krijgen voor bijvoorbeeld een optreden".

Afra Beumer

 

"Super zang juf. Heel veel geduld ook met kinderen met een beperking.."

Lenie Alberts

 

"Wat een topadres voor zangles! Onze dochter van 11 heeft van Joyce veel geleerd; van ademhaling tot en met Engels uitspraak. Het zelf uitzoeken van liedjes door onze dochter in combinatie met de vriendelijke en geduldige begeleiding bewijst deze topbeoordeling voor Joyce".

Bob Timmer

 

"Nooit eerder gedurfd, nu op mn 35e tóch maar gedaan: zangles. Ik heb 8 lessen gevolgd bij Rising Voice - Zangles Apeldoorn van Joyce. Mijn doel was om vooral zelfvertrouwen te krijgen over mijn stem. Dat vertrouwen kreeg ik meteen de eerste les al van Joyce op een manier die heel oprecht en fijn was. Sowieso is Joyce zelf ook heel oprecht en fijn (en grappig bovendien!). De lessen daarna kreeg ik allerlei tips en technieken voorgedaan en goed uitgelegd waardoor ik, als extraatje, veel beter ging zingen! Oja, wat ook heel fijn is als je bang bent je eigen buren overlast te bezorgen: Joyce heeft een geluidsdichte kamer waardoor je eens lekker écht voluit kunt zingen
Aanrader dus! "

Eefje de Groot-Wiegers