Nieuws

Happy Pasen 2015!!

Beste leerlingen en bezoekers van deze website!

Rising Voice Apeldoorn wenst jullie een hele fijne pasen 2015 toe! Enjoy the eggs, the free days, the sun en natuurlijk The Music! Paasgroet, Joyce van der Leij.


Lees meer

Talentenjacht SUPERKIDS

Beste leerlingen, bezoekers van deze website,

RTL 4 komt met een nieuwe talentenjacht voor kinderen. En ik, Joyce van der Leij, ben gevraagd om jurylid te zijn voor dit nieuwe programma "Superkids". Lees hier wat deze nieuwe talentenjacht je gaat brengen: https://www.rtl.nl/superkids

Het belooft een waar spektakel te worden. Ik ben benieuwd en heb er zin in. Wil je je nog opgeven, dan kan dat misschien nog. Bezoek deze site: https://www.rtl.nl/superkids.

Voor leerlingen die begeleiding zoeken voor het doen van auditie, kunnen bij mij terecht voor zangles in Apeldoorn of zangles aan huis. Neem gerust even contact op! Kinderen van deze tijd zijn zeer talentvol! Geef jezelf een kans om te stralen! Volg zangles bij Rising Voice Apeldoorn. Geen jarenlang abonnement! Snel de basistechnieken onder de knie! 

Bel: 06-43058850. Joyce van der Leij.

Lees meer

Zangles voor student Apeldoorn en omgeving..

Als student wil je graag zangles volgen maar je hebt geen groot budget. Rising Voice Apeldoorn houdt hier graag rekening mee. Ook heb je wellicht geen budget om de veel zanglessen in 1 keer te betalen. Ook hier heeft Rising Voice rekening mee gehouden. Bij Rising Voice Apeldoorn kun je nu zangles volgen als student voor gereduceerde tarieven. Studeren kost al geld genoeg. Op vertoon van je studenten OV kun je de zanglessen volgen. Je kunt aantonen dat je fulltime studeert. Graag ontmoet ik je bij Rising Voice en laat jouw stem horen! 

Rising Voice Apeldoorn:

- Helpt je de basistechnieken van zang snel onder de knie te krijgen, al in een paar zanglessen!

- Helpt je te zingen of spreken met zelfvertrouwen

- Helpt je een repertoire op te bouwen wat bij jouw unieke stem past

- Kan je helpen bij het schrijven van liedjes

- Kan je helpen naar jouw persoonlijke doel: Bijv. het zingen in een band, liedjes schrijven, live optreden, voor publiek spreken, in een koor zingen

- Etc.

 

Bij Rising Voice sta "JIJ" centraal. We werken samen aan jouw doel of wensen.

Bekijk hier de tarieven en neem contact op! 

Tel: 06-43058850. Joyce van der Leij, zangdocente.

Lees meer

Zangles Cadeaubon Apeldoorn!

De zangles cadeaubon is nu verkrijgbaar bij Rising Voice Apeldoorn! Een leuk origineel cadeau voor iemand die graag zangles wil volgen of zelfs zangles aan huis zou willen. De cadeaubon zangles is hier te downloaden. U kunt betalen per Paypal of bankoverschrijving. Vermeld altijd uw naam en de naam van de persoon waar u de zangles cadeaubon aan geeft. WIlt u iemand verrassen met een zangles aan huis? Neem dan eerst even contact op met Rising Voice Apeldoorn voor meer informatie en mogelijkheden. Tel: 06-43058850.

Volg en like ons op facebook: https://www.facebook.com/RisingVoiceNL

Zangles kadobon Apeldoorn.

Lees meer

Zingen met passie? Volg zangles in Apeldoorn bij..

Rising Voice! Laat jouw stem stralen! Samen werken we naar een doel die jij jezelf hebt gesteld. Leer jouw unieke stem goed kennen en leer zingen vanuit passie en gedrevenheid. Rising Voice is een bedrijf waar je zangles in Apeldoorn kunt volgen en tevens zangles aan huis kunt krijgen. De januari korting voor de zangles geldt nog en wees er dus snel bij! Kenmerken Rising Voice Apeldoorn:

- Zangles popmuziek specialisatie

- Hulp bij Engelse uitspraak 

- Naast zangles ook motivatie coaching

- Snel de basistechnieken van zingen onder de knie

- Zangles aan huis (Apeldoorn en omgeving)

- Leren zingen met passie

- Les van afgestudeerde zangdocente en tevens zelf zangeres/songwriter/producer

- Kortingen bij pakketten van zanglessen

- Gratis zangtips

- Gratis proefles

- Ook duo of groepsles zangles

Lees meer

2015! - Een nieuw jaar zangles volgen in Apeldoorn!

Heb je goede voornemens voor 2015? Mag ik je een tip geven? Leer zingen en ga zangles volgen! Je leert in een korte tijd je muzikaliteit kennen en of uitbreiden en je krijgt tevens een beter humeur als je zingt! Jouw unieke stem mag gehoord worden! Bij Rising Voice Apeldoorn kun je nu eenvoudig in een aantal zanglessen al snel vooruitgang boeken! Kortom: "Ga zangles volgen en ontdek jouw mooie unieke stem!" Prive zangles, duo zangles en groeps zangles is mogelijk! Nu zangles met KORTING!!

Lees meer

Zangles in Apeldoorn met korting!

Volg nu zangles in Apeldoorn en ontvang korting bij een pakket van 8 zanglessen. Je krijgt 8 zanglessen en je betaalt er slechts 7! Tevens kun je ook nog een gratis proef zangles volgen. Dit kan een prive zangles zijn of een groepsles of duo les. Joyce van der Leij geeft nu zangles in Apeldoorn. Joyce is de eigenaar van Rising Voice Apeldoorn. En als extra service is het ook mogelijk dat Rising Voice bij jou thuis zangles geeft! Dan hoef jij niet de deur uit en kun je toch zangles volgen. De zangles kun je volgen in Apeldoorn en of omgeving. Maak gebruik van de december actie en meld je nu direct aan! Betaal slechts 7 lessen en ontvang een zangles gratis! 

Lees meer

Zangtip van Joyce! Volg zangles in Apeldoorn!

Hier een zangtip van Rising Voice - Zangles in Apeldoorn!

Ben je verkouden en wil je toch zingen of moet je optreden? Tip: Check of je alleen neusverkoudheid hebt. Mocht je last hebben van je keel: "Neem rust!" Met keelpijn zingen is lastig en als je teveel druk op je stembanden zet, wordt je hees. Voorzichtig dus! Zing lagere liedjes of als je kunt: "Rust nemen!" Als je wilt zingen als je neusverkouden bent, dan is dit best te doen. Je klinkt wat nasaler, maar je kunt zingen. Je stembanden doen het prima als het goed is. Het enige wat je kunt doen, is stomen (alleen water gebruiken!) en kortdurig een neuspray gebruiken voordat je gaat zingen. En daarnaast is neuriën echt een goede manier om de trilling op gang te zetten en alles lekker los te zingen. Neuriën dus! Maak een toon op de letter B (begin laag) om meer slijm van je stembanden af te krijgen en je stem op te warmen. Dit is een techniek die veel zangers gebruiken. Trillen met je lippen dus op de B. Het klinkt grappig, maar het werkt supergoed! Succes! 

Lees meer

Zangles aan huis!

Het is nu mogelijk om zangles bij u thuis te volgen! Ook groepen zijn welkom of duo zanglessen! Het kan allemaal bij Rising Voice! Zangles thuis krijgen is een fijne manier om te leren zingen in je eigen vertrouwde omgeving. Ideaal voor als je niet op de locatie kunt komen van Rising Voice, maar toch graag zangles wilt volgen. Neem voor meer informatie contact op! Tot ziens bij Rising Voice!

Lees meer