Nieuws

Mijn nieuwe liefde

Sinds begin 2020 ben ik fan geworden van de Ukelele. Ik kocht mijn eerste ukelele begin 2020 en al snel was ik verkocht. De akkoorden verschillen enorm van de gitaar maar al snel kreeg ik er handigheid in. Met veel plezier speel ik dagelijks een deuntje ukelele. En soms begeleid ik leerlingen in de les met de ukelele. Het geeft me veel plezier om samen muziek te maken. 

Lees meer

Nieuwjaarsaanbieding 2020!

Beste leerling, bezoekers,

Rising Voice start 2020 met een leuke aanbieding: de speciale kleine nieuwjaarsstrippenkaart! Ideaal voor als je even wilt proeven aan zangles en of meer ruimte wilt hebben om je lessen te plannen als je al langer les volgt. Je zit nergens lang meer aan vast! Geen half jaar contracten, geen lange pakketten! Check de tarieven en aanbiedingen hier alvast! Fijne jaarwisseling! Groetjes, Rising Voice.

Lees meer

Al zingend 2020 in!

Beste bezoekers, leerlingen,

2020 staat voor de deur! Ga zingend het nieuwe jaar in en boek een proefles! Rising Voice staat voor je klaar. De nieuwe tarieven voor 2020 worden z.s.m. bekend gemaakt. Ik wens jullie alvast fijne feestdagen!

Groetjes, Joyce.

Rising Voice.

Lees meer

Nieuwste recensie zangles!

Beste bezoekers,

Lees hieronder de laatste recensie van Renate Verkamman. Hartelijk dank Renate, voor je vertrouwen in mij als zangdocente. Ik wens jou en je man onwijs veel geluk samen! En zie je graag snel weer! Zanggroetjes, Joyce van der Leij. Wil je ook een proefles zang volgen? Wil je leren zingen met zelfvertrouwen? Advies en hulp bij je repertoire keuze? Vanuit je kracht zingen? Je stem verbeteren? De ademhalingstechniek snel onder de knie krijgen? Hulp bij het spelen/schrijven van eigen liedjes? Een demo opname laten maken? Volg dan nu een gratis proefles in september! Neem snel contact op! Rising Voice - zangles in Apeldoorn en omgeving en tevens aan huis!

 

NIEUWSTE RECENSIE: 

Ik wilde heel graag voor mijn man zingen tijdens onze bruiloft. Ik durfde alleen niet goed en wilde daarom zangles. Ik ben heel blij dat ik bij Joyce terecht gekomen ben. Al de eerste les wist ze mij goed te doorgronden en kon ze precies aanvoelen waar we aan moesten werken. Na 8 lessen zong ik vol vertrouwen en zonder zenuwen op onze bruiloft voor meer dan 100 mensen. Joyce heel erg bedankt, mede dankzij jou is onze dag onvergetelijk geworden.

Renate Verkamman.

Lees meer

Gratis proefles in september!

Beste bezoekers! Wil je eens proeven aan zangles? Bekijken wat je mogelijkheden zijn? Ben je serieus met zingen bezig en wil je meer halen uit je stem? Kom dan eens langs voor een proefles! In september geef ik gratis proeflessen! Neem snel contact op, de agenda raakt al weer aardig vol! Zanggroetjes, Joyce (zangdocent Apeldoorn en omgeving, ook bij jou thuis!).

Lees meer

Nieuwste recensie!

Beste bezoekers, leerlingen,

Lees hier de allernieuwste recensie van Denise van Dalen, een ontzettend leuke en goeie zangeres die ik onlangs les heb mogen geven:

 

Met haar ervaring, kunde en fijne persoonlijkheid is Joyce in mijn ogen een hele goede docent. Ze luistert, doet er alles aan om je op je gemak te laten voelen maar zorgt er ook voor dat je uit je comfort zone stapt. Tijdens de 16 lessen heb ik grenzen verlegd, meer zelfvertrouwen gekregen en veel bruikbare tips mogen ontvangen. Maar we hebben bovenal onwijs veel plezier gehad! Lieve Joyce, dank voor alles en ik kom zeker weer terug!

 

 

 

 

 

 

 

 

Bedankt Denise voor je onwijs leuke feedback! Ik heb je met veel plezier les gegeven! Ik zie je snel weer terug! Zanggroetjes, Joyce. Ook zangles volgen bij Rising Voice? Neem snel contact op! In september zijn de proeflessen weer gratis!!

Lees meer

Geslaagd!

Beste bezoekers, leerlingen,

Een leuk nieuwtje over mij persoonlijk deze keer...

Afgelopen zondag kreeg ik te horen dat ik ben geslaagd voor de opleiding "Master producer audio/studio techniek"! Een jaar lang heb ik deze opleiding gevolgd op het Mediapark en ben trots dat ik kan zeggen dat ik voor alle drie de onderdelen drie 9's mocht scoren. Ik ben superblij! Wat kan ik voor jou betekenen? Ik kan een demo (van je zang) voor je opnemen en deze mixen. Of een eigen liedje voor je produceren, mocht je daar interesse in hebben. Leuk als aandenken of om kado te geven. Mocht je interesse hebben, mail me dan even. Je zang/demo nemen we bij mij in de studio op. Zanggroetjes, Joyce.

Lees meer

Recensies Rising Voice

Met veel plezier help ik steeds meer mensen met zingen! We werken aan zelfvertrouwen, repertoire keuze, zelfgeschreven liedjes, zangtechniek en zelfs beginner gitaartechnieken. Het is mijn passie om mensen te helpen hun doelen en dromen te realiseren omdat ik weet dat het zo belangrijk is. Wil je ook dat je help met je droom of doel? Of loop je ergens tegen aan met zingen of stemgebruik of wil je eigen nummers schrijven? We gaan de uitdaging samen aan! Neem dan snel contact op voor een gratis proefles! Zanggroetjes! Joyce. Rising Voice Apeldoorn - De plek voor zangles in en rondom Apeldoorn en ook bij jou thuis! Lees hier de nieuwste recensies!

Lees meer

GRATIS PROEFLES!

Hoi beste bezoekers! De proefles is nog steeds gratis!! Wil je lekker ontspannen zingen? Je stem krachtiger gebruiken? Genieten van muziek maken samen? Liedjes schrijven? Zelfvertrouwen opbouwen? Weten welke liedjes bij jouw stem passen? Met meer zelfvertrouwen spreken? Kom dan naar Rising Voice! Ik kan je leren om met meer zelfvertrouwen te zingen of spreken. Ook kunnen we werken aan zang techniek. Ik leer je gemakkelijk en op een speelse manier de basis technieken met oefeningen die je onder de douche of tijdens het stofzuigen kunt doen! Proefles is gratis! Zanggroet, Joyce van der Leij. Tot gauw!

Lees meer

Fijne feestdagen!

Rising Voice wenst jullie allemaal een hele fijne kerst en een gelukkig en gezond muzikaal nieuwjaar! Kom zangles volgen in het nieuwe jaar! Gratis proefles!

 

Lees meer