Nieuws

Nieuwste recensie zangles!

08-09-2019 16:07

Beste bezoekers,

Lees hieronder de laatste recensie van Renate Verkamman. Hartelijk dank Renate, voor je vertrouwen in mij als zangdocente. Ik wens jou en je man onwijs veel geluk samen! En zie je graag snel weer! Zanggroetjes, Joyce van der Leij. Wil je ook een proefles zang volgen? Wil je leren zingen met zelfvertrouwen? Advies en hulp bij je repertoire keuze? Vanuit je kracht zingen? Je stem verbeteren? De ademhalingstechniek snel onder de knie krijgen? Hulp bij het spelen/schrijven van eigen liedjes? Een demo opname laten maken? Volg dan nu een gratis proefles in september! Neem snel contact op! Rising Voice - zangles in Apeldoorn en omgeving en tevens aan huis!

 

NIEUWSTE RECENSIE: 

Ik wilde heel graag voor mijn man zingen tijdens onze bruiloft. Ik durfde alleen niet goed en wilde daarom zangles. Ik ben heel blij dat ik bij Joyce terecht gekomen ben. Al de eerste les wist ze mij goed te doorgronden en kon ze precies aanvoelen waar we aan moesten werken. Na 8 lessen zong ik vol vertrouwen en zonder zenuwen op onze bruiloft voor meer dan 100 mensen. Joyce heel erg bedankt, mede dankzij jou is onze dag onvergetelijk geworden.

Renate Verkamman.

Gratis proefles in september!

13-08-2019 15:53

Beste bezoekers! Wil je eens proeven aan zangles? Bekijken wat je mogelijkheden zijn? Ben je serieus met zingen bezig en wil je meer halen uit je stem? Kom dan eens langs voor een proefles! In september geef ik gratis proeflessen! Neem snel contact op, de agenda raakt al weer aardig vol! Zanggroetjes, Joyce (zangdocent Apeldoorn en omgeving, ook bij jou thuis!).

Nieuwste recensie!

05-08-2019 16:43

Beste bezoekers, leerlingen,

Lees hier de allernieuwste recensie van Denise van Dalen, een ontzettend leuke en goeie zangeres die ik onlangs les heb mogen geven:

 

Met haar ervaring, kunde en fijne persoonlijkheid is Joyce in mijn ogen een hele goede docent. Ze luistert, doet er alles aan om je op je gemak te laten voelen maar zorgt er ook voor dat je uit je comfort zone stapt. Tijdens de 16 lessen heb ik grenzen verlegd, meer zelfvertrouwen gekregen en veel bruikbare tips mogen ontvangen. Maar we hebben bovenal onwijs veel plezier gehad! Lieve Joyce, dank voor alles en ik kom zeker weer terug!

 

 

 

 

 

 

 

 

Bedankt Denise voor je onwijs leuke feedback! Ik heb je met veel plezier les gegeven! Ik zie je snel weer terug! Zanggroetjes, Joyce. Ook zangles volgen bij Rising Voice? Neem snel contact op! In september zijn de proeflessen weer gratis!!

Geslaagd!

03-07-2019 18:27

Beste bezoekers, leerlingen,

Een leuk nieuwtje over mij persoonlijk deze keer...

Afgelopen zondag kreeg ik te horen dat ik ben geslaagd voor de opleiding "Master producer audio/studio techniek"! Een jaar lang heb ik deze opleiding gevolgd op het Mediapark en ben trots dat ik kan zeggen dat ik voor alle drie de onderdelen drie 9's mocht scoren. Ik ben superblij! Wat kan ik voor jou betekenen? Ik kan een demo (van je zang) voor je opnemen en deze mixen. Of een eigen liedje voor je produceren, mocht je daar interesse in hebben. Leuk als aandenken of om kado te geven. Mocht je interesse hebben, mail me dan even. Je zang/demo nemen we bij mij in de studio op. Zanggroetjes, Joyce.

Recensies Rising Voice

15-04-2019 22:11

Met veel plezier help ik steeds meer mensen met zingen! We werken aan zelfvertrouwen, repertoire keuze, zelfgeschreven liedjes, zangtechniek en zelfs beginner gitaartechnieken. Het is mijn passie om mensen te helpen hun doelen en dromen te realiseren omdat ik weet dat het zo belangrijk is. Wil je ook dat je help met je droom of doel? Of loop je ergens tegen aan met zingen of stemgebruik of wil je eigen nummers schrijven? We gaan de uitdaging samen aan! Neem dan snel contact op voor een gratis proefles! Zanggroetjes! Joyce. Rising Voice Apeldoorn - De plek voor zangles in en rondom Apeldoorn en ook bij jou thuis! Lees hier de nieuwste recensies!

GRATIS PROEFLES!

25-01-2019 19:32

Hoi beste bezoekers! De proefles is nog steeds gratis!! Wil je lekker ontspannen zingen? Je stem krachtiger gebruiken? Genieten van muziek maken samen? Liedjes schrijven? Zelfvertrouwen opbouwen? Weten welke liedjes bij jouw stem passen? Met meer zelfvertrouwen spreken? Kom dan naar Rising Voice! Ik kan je leren om met meer zelfvertrouwen te zingen of spreken. Ook kunnen we werken aan zang techniek. Ik leer je gemakkelijk en op een speelse manier de basis technieken met oefeningen die je onder de douche of tijdens het stofzuigen kunt doen! Proefles is gratis! Zanggroet, Joyce van der Leij. Tot gauw!

Fijne feestdagen!

15-12-2018 21:40

Rising Voice wenst jullie allemaal een hele fijne kerst en een gelukkig en gezond muzikaal nieuwjaar! Kom zangles volgen in het nieuwe jaar! Gratis proefles!

 

Proud to be me

07-09-2018 18:12

Beste leerlingen en bezoekers,

Graag geef ik leerlingen les en deel ik mijn ervaring, tips en trucs met hun. Daarnaast heb ik zelf nog een droom. Zoveel mogelijk mensen bereiken met mijn liedje #proudtobeme. In samenwerking met Stichting Omgaan met Pesten ben ik een #proudtobeme - tegen pesten - campagne gestart.

BEKIJK DE TRAILER VAN DE VIDEOCLIP ALVAST!

Wat houdt de #proudtobeme campagne in?

Nadat ik mijn lied #proudtobeme geschreven had, kwam ik op het idee om Stichting Omgaan met Pesten te benaderen.

We hebben beide dezelfde missie: "Mensen die zijn gepest een hart onder de riem steken met de boodschap: "Wees trots op jezelf, je bent goed zoals je bent". We willen hen laten weten dat ze de kracht in zichzelf hebben om alles te kunnen overwinnen. Ik vertel de boodschap met mijn lied. En daarbij hoort natuurlijk een videoclip die op 23 september gelanceerd zal worden.

Stichting Omgaan met Pesten brengt een gratis lespakket uit en daarin zal ook de videoclip van mijn liedje 'Proud to be me' te zien zijn. Samen willen we onze boodschap #proudtobeme zoveel mogelijk verspreiden!

Klik hier voor meer informatie!

Zangles proefles tijdens de zomervakantie

06-08-2018 18:10

Beste bezoekers,

Ook tijdens de zomervakantie kun je bij Rising Voice gewoon een proefles volgen. Deze is geheel GRATIS totdat de actie stopt!

Wees er dus snel bij! Neem voor een proefles zang contact op! Fijne zonnige dag!

Rising Voice Ugchelen (Zangles in Apeldoorn en omgeving)

Tarieven wijziging

23-07-2018 16:35

Beste bezoekers en leerlingen,

Per 1 augustus zullen de tarieven iets aangepast worden. Een hele fijne zomervakantie gewenst!

Hieronder zie je de nieuwe tarieven voor de zanglessen:

TARIEVEN tot 21 jaar:

De proefles is voorlopig nog gratis!
 
20, - per 30 min - per les

Pakket van 8 lessen:
17,50 per 30 min (bij pakket 8 lessen)
Totaalprijs pakket 8 lessen: 140 euro

Pakket van 16 lessen:
16,25 per 30 min (nu korting bij pakket van 16 lessen!)
Totaalprijs pakket 16 lessen: 260 euro
 
28, - per 45 min - per les
 
Tarieven zijn incl. 21% BTW.
 

TARIEVEN v.a. 21 + jaar: 

25, - per 30 min - per les

Pakket van 8 lessen:
22 euro per 30 min (bij pakket 8 lessen)
Totaalprijs pakket 8 lessen: 172 euro

Pakket van 16 lessen:
17,25 per 30 min (bij pakket 16 lessen) AANBIEDING!
Totaalprijs pakket 16 lessen: 260 euro
 
35, - per 45 min - per les

Na je pakket, kun je of stoppen of een nieuw pakket volgen.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>